Witam.
Zastanawiam się nad wyborem tego lokalu na wesele
Mam pytanie czy podczas wesela w restauracji jest czynna obok pizzeria, czy na ten czas zamykana i w związku z tym jak ma się sprawa z miejscami do parkowania.
Pozdrawiam
Wesele w hotelu Zalesie - opinie
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
Re: Wesele w hotelu Zalesie - opinie
Z tego co zauważyłem jeżeli chodzi o parking przy Zalesiu to został powiększony, więc to na pewno duży plus, Pizzeria jest w czasie wesela czynna normalnie.
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
Proponuje sobie sprawdzić wcześniej ilość toalet i ustalić częstotliwość sprzątania.
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
Miał tam ktoś ostatnio wesele i może się wypowiedzieć?
- bułgareczka
- Częsty gość
- Kontaktowanie:
Jeżeli chodzi o salę to okej , jeżeli chodzi o kuchnie to szkoda się wypowiadać.
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
hejka, jestem właśnie na etapie poszukiwań sali, proszę napiszcie coś więcej na temat zalesia. Kto był lub organizował tam swoje wesele w ostatnim czasie. Mi sala przypadła do gustu, wydaje się akurat na moje (100 osobowe) wesele. Napiszcie, co tam nie gra, co z tym jedzeniem?? Pozdrawiam:D
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
Daj sobie spokój z tym Zalesiem. Tyle fajnych lokali w Bochni i okolicach, że na pewno coś znajdziesz.
Drogo, kuchnia nie najlepsza, szampan i napoje z biedronki, klima na receptę i ten wiecznie obrabiający, wyśmiewający wszystko i wszystkich personel. Nie jest to miłe jak widzisz jak gości Ci obgadują i wyśmiewają. Nie mam miłego doświadczenia z tym lokalem. Odradzam
Drogo, kuchnia nie najlepsza, szampan i napoje z biedronki, klima na receptę i ten wiecznie obrabiający, wyśmiewający wszystko i wszystkich personel. Nie jest to miłe jak widzisz jak gości Ci obgadują i wyśmiewają. Nie mam miłego doświadczenia z tym lokalem. Odradzam
-
- Częsty gość
- Kontaktowanie:
Troche dawno to bylo, ale .... tutaj pisalam viewtopic.php?f=30&t=6979&start=140