Dobry mechanik
- kłody87
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
Re: Dobry mechanik
mam pytańko
ile noże kosztowac remont silnika 1,6 v16
konkretnie obcieło pasek rozrządu
ile noże kosztowac remont silnika 1,6 v16
konkretnie obcieło pasek rozrządu
-
- Częsty gość
- Kontaktowanie:
chyba 16v , a nie v16
Kolego to nie będzie tania inwestycja, wydaje mi się że taniej kupisz używany w dobrym stanie, niż wyremontujesz. Nie wiem jak to wygląda, ale jak "destrukcja" poszła za daleko to do wymiany masz kilka drogich elementów. Powiedz jakie auto.
Kolego to nie będzie tania inwestycja, wydaje mi się że taniej kupisz używany w dobrym stanie, niż wyremontujesz. Nie wiem jak to wygląda, ale jak "destrukcja" poszła za daleko to do wymiany masz kilka drogich elementów. Powiedz jakie auto.
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
Witam!
A co powiecie na Pana Sylwestra Wełnę z Łapczycy? Czy jest solidny i czy nie naciąga?
Pozdrawiam !
A co powiecie na Pana Sylwestra Wełnę z Łapczycy? Czy jest solidny i czy nie naciąga?
Pozdrawiam !
Ostatnio zmieniony piątek, 19 lutego 2010, 17:37 przez mariusz, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Częsty gość
- Kontaktowanie:
dobry i niedrogi jest facet z synem na początku kurowa. RACZYNSKI SIE CHYBA NAZYWA. KONKRETNY GOSC I JESZCZE żARTEM SYPNIE.
- gogus24
- Częsty gość
- Kontaktowanie:
niema dobrego mechanika,lepiej sobie cos samemu zrobić przy aucie.
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
Trudno powiedziec który mechanik jest dobry , jak cos naprawialem to u szota, konkretnie krzysiek , było ok , wiem tylko ze uciekac od trojaka tam co dwa tygodnie sa te same auta, od czasu jak trojak przestał naprawiac samochody w mojej firmie to sie nie psują.
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
Polecam Andrzeja Szczurka z Gierczyc Czysto schludnie i solidnie . Fachowiec godny polecenia
- RUSSELLK
- Bardzo towarzyski
- Kontaktowanie:
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
od kiedy pan szot robi elektryke jakies złe informacje macie
-
- Bardzo towarzyski
- Kontaktowanie:
-
- Częsty gość
- Kontaktowanie:
No przeniósł się EL-MIŚ ---- bo już wstyd był w tych barakach robić : POWODZENIA.
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
Polecam Auto-Centrum Marka Palej w Małym Wiśniczu.Właściciel jest bardzo kompetentnym, przy tym niezwykle miłym człowiekiem,a jego pracownicy dobrze robią Posiada szeroki zakres usług !!!
- lukasik
- Bardzo towarzyski
- Kontaktowanie:
ciężko dziś o dobrego a jeszcze przy tym uczciwego mechanika ...jedynie w autoryzowanym servisie >(niestety może być drożej) < można mówić o uczciwości bo usterka jest zdiagnozowana i wstepnie usunięcie awarii jest wycenione a nie jak to robią majstry w warsztatach : Panie a może to a może coś innego -sie zobaczy a pozniej auto stoi tydzień ,grzebią machery i pieron wie co grzebali co wymienili na co naciągneli itd... nie mówiąć już o PARAGONIE na części i jakiejkolwiek gwarancji - jeszcze nigdy nikt nie dał mi paragonu w warsztacie za naprawę !!! oszukuja przy okazji skarbówkę a nie mówiąć już o przypadkach jak (nie wymienię tego dużego Bocheńskiego warsztatu ) jak wykręcali dobre części klientom podmieniając na stare po czym sie nagle psuły za chwile i kolejna robota i pieniądze dla zakładu !!! a klient jedzie znów i buli ciężkie pieniądze za naprawę ...przykro mi ale z tą uczciwoscią to jest marnie ...
-
- Częsty gość
- Kontaktowanie:
- lukasik
- Bardzo towarzyski
- Kontaktowanie:
no ...chyba myslimy o tym samym bo tam robią największe wały klientom - ja omijam warsztat jegomościa szerokim łukiem ... pózniej sie dziwic na czym się tak szybko dorobił - a na nieuczciwości ...
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
a orientuje się ktoś z was, czy jest w Bochni jakiś mechanik - specjalizujący się w renault?
tzn. taki, który ogarnia temat głównie renówek, lub francuskich samochodów.
co wie, co gdzie i jak - a nie chodzi na około i metodą prób i błędów znajduje przypuszczalne usterki :>
będę wdzięczny za pomoc
tzn. taki, który ogarnia temat głównie renówek, lub francuskich samochodów.
co wie, co gdzie i jak - a nie chodzi na około i metodą prób i błędów znajduje przypuszczalne usterki :>
będę wdzięczny za pomoc
-
- Bardzo towarzyski
- Kontaktowanie:
Podpisuje sie pod poprzednikiem.. szukam mechanika ktory zna sie na francuskich samochodach.. ewentualnie taki który poradzi sobie z tym z czym wszyscy inni nie dają rady
-
- Stały bywalec
- Kontaktowanie:
Może powiecie co to za wielki warsztat w robi takie wały klientom? Skoro gość robi takie straszne rzeczy to chyba warto to poruszyć na forum. Jeśli nie z imienia i nazwiska (bo to chyba karalne) to przynajmniej jakieś wskazówki, ulica - bliskość jakiegoś sklepu itp.
-
- Przechodzień
- Kontaktowanie:
-
- Bardzo towarzyski
- Kontaktowanie:
Dzięki wielkie. Spróbuję jeszcze dać ostatnią szansę magikom w Bochni a jak to nie pomoże to umówię się z tym Panem.
Pozdrawiam
Pozdrawiam